Besök marknaden

Handla småskaligt för en ljuvlig jul!

Öppet söndag 26 november 2017 kl. 11-15.

Täby Torg Julmarknad är en marknad för ekologiskt, småskaligt, närproducerat utbud, med temana Ätbart, Växtlighet, Hantverk samt Antikt&Retro – ja, allt för en ljuvlig jul! Här doftar det gran och marsipan, här sprakar det av julmusik och stämning, här lockar julens godbitar och vackra gamla julföremål om vartannat.

Täby Torg Marknad förvandlar det nya torget vid Täby Centrum till en myllrande härlig, ljuvligt julig marknadsplats. Här kan du hitta lite av varje av fina föremål och godsaker från småskaliga aktörer: lokala småföretag produkter likväl som hantverk, design och konst sida vid sida med matprodukter.

Ta en sväng runt marknaden, shoppa något roligt eller smaka på något gott, sätt dig och titta på folklivet och njut av En Riktigt God Jul på Täby Torg!

Vill du sälja på Täby Torg Julmarknad?

 

Marknaden är nu egentligen fullbokad, men du är hjärtligt välkommen att kontakta oss ifall du vill sälja på marknaden. Om du har en produkt som skulle bredda utbudet på marknaden som helhet försöker vi göra plats åt dig. Kontakta oss på info@tabytorgmarknad.se

Comments are closed.