Boka plats

VILL DU SÄLJA PÅ MARKNADEN? SÅ TREVLIGT!

Kul att du vill vara med på våra marknader! Maila oss på info@tabytorgmarknad.se och berätta vad du vill sälja, samt vilken platskategori du är intresserad av (se nedan). Uppge också om det är höst- och / eller julmarknaden du är intresserad av. När din anmälan är godkänd får du en bokningslänk av oss per mail. Vi godkänner anmälningar utifrån utbud, för att få ett så brett och varierat utbud som möjligt då antalet platser är begränsat.

INFORMATION

PLATSKATEGORIER

SÄLJPLATS MARKNADSSTÄLLNING (500 kr)

Platsen består av en klassisk marknadsställning (80×220 cm) med bord och litet ”skärmtak”, som alltså finns på din plats när du anländer. Lite utrymme finns även på sidorna om ställningen att fritt utnyttja.

SÄLJPLATS EGEN STÄLLNING/TÄLT (360 kr)

En plats om 3×3 m. Inget bord, tak e dyl ingår i denna plats. Här ska du ta med dig egen marknadsställning/tält etc.

SÄLJPLATS FOODTRUCK / MATTÄLT (600 kr)

Du som vill sälja mat / dryck för direktförtäring på marknaden köper en plats i denna kategori. Du tar med eget försäljningstält / foodtruck e dyl.

VAD FÅR DU SÄLJA? TEMAN FÖR MARKNADEN
Vi välkomnar säljare med eget utbud på något av marknadens teman:

Ätbart: Lokala matproducenter, musterier, gårdsmejerier, bagerier etc

Växtlighet: Blommor, kransar, julkärvar, julgranar, ved etc

Hantverk: Konstnärer, designers, konsthantverkare, egen tillverkning (dvs INTE importerat, massproducerat etc)

Antikt & Retro: Antika föremål (INTE nytillverkade retroprylar, med antikt avses här t o m 70-talet)

Övrigt ekologiskt, småskaligt, närproducerat: Du som har en hållbar affärsidé, helt enkelt. Dock ej hudvårds-/skönhetsprodukter som Forever Living e dyl.

KÖPVILLKOR & PRAKTISK INFORMATION

OBS! Köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller. Köpt platsbiljett kan därmed inte återlösas eller bytas mot annan. Marknaden håller öppet i alla väder.

* Det är viktigt att du inte köper plats om du är osäker på om du kommer att kunna delta. Detta då vi kan komma att marknadsföra just dina produkter i annonseringen för marknaden. Om du mot förmodan skulle få oväntade förhinder vill vi att du hör av dig i så god tid som möjligt.

* Platsen går inte heller att överlåta till annan utan godkännande från arrangören.

* Genom din betalning av din platsbiljett accepterar du de villkor som gäller för att sälja på marknaden (angivna här på sidan). Alla uppgifter i bokningsformuläret ska uppges korrekt för att bokningen ska vara giltig.

* Utställare får ENDAST sälja det utbud de uppgett vid bokningsförfrågan.

* Arrangören förbehåller sig rätten att när som helst avvisa utställare som inte håller sig till säljvillkoren, eller på annat sätt är olämplig.

* Etablering för säljare mellan kl. 8.30 och 10.30 på marknadsdagen. Om man inte anlänt till kl. 10.30 riskerar man att förlora sin plats.

* Efter kl. 15, när marknaden är slut, packar alla ihop, städar sin plats, tar med sig osålda prylar och skräp hem. Det är inte tillåtet att lämna kvar några prylar eller sopor på området.

* Alla ska ha packat ihop senast kl 16.30.

* Tillgången till el på torget är begränsad. Maila oss i förväg om du behöver el och ange hur mycket/till vad.

* Ta gärna med en stol att sitta på under dagen. Fler tips inför din marknadsdag hittar du på: www.tabytorgmarknad.se/utstallartips/