Sälj på marknaden

För allting småskaligt & ljuvligt juligt!

Öppet 26 november 2017 kl. 11-15

Vill du sälja på Täby Torg Julmarknad? Marknaden är nu egentligen fullbokad, men du är hjärtligt välkommen att kontakta oss ifall du vill sälja på marknaden. Om du har en produkt som skulle bredda utbudet på marknaden som helhet försöker vi göra plats åt dig. Kontakta oss på info@tabytorgmarknad.se

Täby Torg Julmarknad är öppen för allt småskaligt härligt juligt: småföretagare, föreningar, lokala matproducenter, konstnärliga själar och privatpersoner, som har något att erbjuda Täby. Boka marknadsställning eller ta med egen ställning/tält.

Dessa teman dominerar denna julmarknad:

Ätbart: Lokala matproducenter, musterier, gårdsmejerier, bagerier etc

Växtlighet: Julblommor, kransar, julkärvar, julgranar etc

Hantverk: Du som säljer ditt eget hantverk (dvs INTE importerat, massproducerat etc)

Antikt & Retro: Antika julprylar och julklappar (INTE nytillverkade retroprylar, med antikt avses här t o m 70-talet)

Övrigt ekologiskt, småskaligt, närproducerat: Du som har en hållbar affärsidé, helt enkelt. Dock ej hudvårds-/skönhetsprodukter som Forever Living e dyl.

Marknaden håller till utomhus precis vid Täby Centrum och arrangeras söndag den 26 november 2017.

Vill du sälja på Täby Torg Julmarknad?

Marknaden är nu egentligen fullbokad, men du är hjärtligt välkommen att kontakta oss ifall du vill sälja på marknaden. Om du har en produkt som skulle bredda utbudet på marknaden som helhet försöker vi göra plats åt dig. Kontakta oss på info@tabytorgmarknad.se

 

Täby Torg Julmarknad är alltså ett ypperligt tillfälle för dig som är en hejare på pepparkakshus eller kransbinderi, som saftar & syltar som en gud eller gör fantastiska julkort. Här på Täby Torg Julmarknad är du hjärtligt välkommen att sälja!

Marknaden har flera platskategorier:

Kategori 1: Platsen består av en klassisk marknadsställning (80×220 cm) med bord och ”tak”. Lite utrymme finns även på sidorna om ställningen att fritt utnyttja. Platspriset är 320 kr.

Kategori 2: Egen ställning/tält. En plats om 3×3 m. Inget bord, tak e dyl ingår i denna plats. Här ska du ta med dig egen marknadsställning/tält etc. Platspriset är 270 kr.

Kategori 3: Foodtruck, matvagn e dyl – mat & dryck för direktförtäring. En plats om 3×6 m. El ingår.

Du bokar och betalar din plats på bokningssidan som nås HÄR! Boka din plats redan idag – först till kvarn!

För att få en så bred och bra marknad som möjligt kommer det att finnas ett begränsat antal platser i olika produktkategorier. Arrangören förbehåller sig därför rätten att i vissa fall begränsa antalet försäljare med för snarlikt utbud till förmån för den med mer unika produkter.

HITTA HIT:

Till Täby Torg tar du dig enkelt kommunalt; både bussar och Roslagsbanan stannar vid Täby Centrum, ett stenkast från marknaden.

Med bil parkerar du i närområdet (det finns inte någon  parkering på torget). En snabb urlastning kan ske vid (ej på) torget, sedan kör du undan din bil.

FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

Vid frågor – kontakta oss gärna:

Tel: 076- 896 63 70

Epost: info@tabytorgmarknad.se

Comments are closed.